UNF Computer Science Camp 2023

SÅ ER TILMELDING TIL CSC 23 LUKKET
19. maj 2023

Tilmeldingen til årets camp er nu endegyldigt lukket og vi er snart klar til at fylde DIKU’s sale med en masse skønne deltagere, sjov, ballade og selvfølgelig også datalogi! Hvis du glemte at tilmelde dig, så kan du tage kontakt til info@csc.unf.dk og komme på vores venteliste - måske er du heldig

Læs mere

VI HAR MERE PLADS!
03. maj 2023

Vi åbner tilmeldingsvinduet igen, lige på klem. Det sker da vores kære, kloge koordinatorer har vægtet vores kapacitet og vores ansøgninger og kommet frem til at vi lige kan få plads til et par stykker flere. Så hvis du ikke nåede det, så kan du godt lige få sendt os en ansøgning alligevel.

Læs mere

TILMELDINGSFRIST MIDNAT 1. MAJ
26. april 2023

Vi er allerede godt inde i den sidste uge af April, hvilket for ScienceCamps betyder én ting - tilmeldingsfristen er lige rundt om hjørnet! CSC's crew arbejder intenst på at levere en helt igennem skøn camp. Vi har en meget simpel tjekliste:

  • Det faglige er interessant, lærerigt og brugbart. TJEK

  • Det sociale er sjovt, tilgængeligt og skørt (på den gode måde) TJEK

  • Det praktiske er velplanlagt, maden god (sågar spiselig!) og atmosfæren tryg for enhver …

Læs mere

HVER DAG BLIVER CAMPEN BEDRE OG BEDRE
06. marts 2023

For hver dag der går nærmer vi os campen mere og mere. Og som den kommer tættere på, så arbejder vi hårdere og hyggeligere så vi er helt sikre på at alle jer skønne deltagere får den bedste camp nogensinde!

De faglige knokler på at strukturere alt det fede i kan komme til at lære. De sociale på en masse hyggelig ting at lave så man ikke bliver træt af dag-lang undervisning, næ der skal …

Læs mere

SÅ ER TILMELDINGEN TIL CSC 23 ÅBEN!
27. december 2022

Så er tiden kommet! Tilmeldingen til Computer Science Camp 2023 er åben!

Går du og mangler en oplevelse til din sommerferie? Du kunne jo tage på en camp, hvor du lærer computer science (dansk: datalogi) fra nogle passionerede universitetsstuderende! Alt sammen med andre ligesindede unge, som alle synes at der er fedt at lære datalogiske koncepter og hinanden bedre at kende.

I år er det særligt vigtigt at tilmelde dig hurtigt, for vi har nemlig …

Læs mere

DER ER COMPUTER SCIENCE CAMP IGEN I SOMMEREN 2023!
04. december 2022

Vi melder med glæde, at Computer Science Camp bliver afholdt igen i sommeren 2023!

Vi giver dig muligheden for en fantastisk uge med computer science på Datalogisk Institut Københavns Universitet (DIKU) i sommerferien 2023! Campen byder på undervisning i flere datalogiske emner, som er udvalgt og undervist af universitetsstuderende. Derudover sørger vi for mange sociale tiltag og begivenheder gennem campen, så jer deltagere bliver rystet godt sammen!

Hvis du vil høre mere, så læs videre …

Læs mere

MULIGHED FOR EFTERTILMELDING!
01. juni 2022

Tilmeldingsfristen for Computer Science Camp er i dag - d. 1. juni - men der holdes åbent for eftertilmelding helt indtil d. 25. juni. Eftertilmelding er for at dække eventuelle ledige pladser, eller for at komme på venteliste. Tilmeld dig og del det med dine venner hurtigst muligt - vi glæder os til at se jer!

Læs mere

VELKOMMEN KOMMENDE DELTAGER!
18. november 2021

Computer Science Camp bliver afholdt igen i sommeren 2022! Arrangørerne glæder sig allerede helt vildt til at give jer den bedste camp med masser af sej datalogi. Vi er så småt ved at starte på forbedredelserne og rundt om på hjemmesiden kan du læse mere om de ting vi allerede har fået på plads (bl.a. det spændende faglige program!). Vi kommer løbende til at give updates og sneak peaks på Facebook, så følg os gerne …

Læs mere