UNF Computer Science Camp 2021

COMPUTER SCIENCE CAMP 2021 - NOGET FOR DIG?
11. februar 2021

UNF Danmark og crewet bag CSC 2021 arbejder dag ud og dag ind på, at vi – trods corona-situationen – kan afholde en sikker og fantastisk camp her til sommer!

UNF Computer Science Camp 2021 er for dig, som interesserer sig for datalogi, computere, programmering og – ja – matematik, og som gerne vil møde andre unge ligesindede med samme interesse! I UNF er det interessen der tæller, og ikke karakterer.

Årets emner er: Introduktion til progammering og Algoritmer, Formelle sprog, Distribuerede algoritmer og Logikprogrammering - der er noget for alle, og du kan i menuen læse videre om de mange spændende ting, som du vil lære på campen, praktisk info og det sociale.

Vi glæder os til at se jer til sommer på UNF CSC 2021, og det håber vi også, at du gør!

Så! Tag en ven i hånden eller kom og mød nogle nye!

Læs mere

CAMPEN ER AFLYST
12. april 2020

Vi ser os desværre nødsaget til at aflyse UNF Computer Science Camp 2020.

Beslutningen er truffet efter en længere diskussion i UNF Danmarks bestyrelse og blandt koordinatorerne for de forskellige camps. Vores ScienceCamps indebærer tæt kontakt mellem mange fremmede mennesker ifm. både undervisning, overnatning og sociale aktiviteter, som næppe vil være muligt de næste måneder grundet regeringens foranstaltninger ifm. COVID-19.

UNF ScienceCamps vender stærkt tilbage i 2021. Lige nu kan vi kun ønske jer en ...

Læs mere

VELKOMMEN TIL CSC 2020
31. januar 2020

Så er vi klar med UNF Computer Science Camp 2020! Årets emner er algoritmer, formelle sprog, kompleksitetsteori og fortolkning af programmeringssprog. Ansøg inden 1. maj og få en helt unik sommerferieuge fyldt med faglig fordybelse og fællesskab med op til 50 andre engagerede unge fra hele landet!

Læs mere

STADIG LEDIGE PLADSER!
20. maj 2019

Vi har stadig ledige pladser på campen, så vi holder tilmeldingen åben indtil der er fyldt op. Hvis du ikke har tilmeldt dig endnu, kan du gøre det her på siden.

Læs mere

VELKOMMEN PÅ COMPUTER SCIENCE CAMP 2019!
19. marts 2019

Planlægningen er i fuld gang, og vi ser frem til at præsentere 60 unge mennesker fra hele landet for datalogiens verden. Emnerne er udvalgt, og i år kommer vi til at høre om algortimer, digital logik, kryptologi og funktionel programmering. Dertil kommer selvfølgelig engagerende gæsteforelæsninger, inspirerende virksomhedsbesøg og et spændende socialt program for hele ugen. Hvis du er gymnasieelev og interesseret i datalogi, er der næsten ingen grund til ikke at melde sig til.

Vi ...

Læs mere

UNF COMPUTER SCIENCE CAMP 2019 - HJEMMESIDEN OPDATERES
15. januar 2019

I løbet af de næste to uger vil vi arbejde hårdt på at få opdateret denne side med information vedrørende Computer Science Camp 2019, og ikke Computer Science Camp 2018. men indtil d. 1. feruar, vil hjemmesiden bestå af både gammel og ny information.

D. 1 februar er vi færdige, og åbner også tilmeldingen til Computer Science Camp 2019.

Læs mere

DU KAN NÅ DET ENDNU!
18. maj 2018

Har du først lige fundet ud af, at UNF Computer Science Camp findes? Ærgrer du dig over, at tilmeldingsfristen var d. 15. maj? Frygt ej, du kan nå at tilmelde dig endnu!

I år holder Computer Science Camp, samt en række andre camps, åbent for tilmelding i længere tid, så flere kan nå at ansøge og flere pladser kan blive udfyldt. Skynd dig at sende en ansøgning hurtigst muligt, hvis du vil med.

Når du ...

Læs mere

ARBEJDSWEEKEND I APRIL
29. april 2018

En summen af fingre over computertaster, knasende chokoladekiks, planlægning i detaljer. Denne gang er crewet mødt til arbejdsweekend for at give den en skalle med forberedelserne til Computer Science Camp 18 og få det endelig program fastlagt.

Nikolaj Simling, som er med til at stå for undervisningen, er godt i gang:

"Det faglige team arbejder målrettet på at få undervisningen til at sidde lige i skabet. Vi udarbejder selv vores undervisningsmateriale, og de øvelser og ...

Læs mere

COMPUTER SCIENCE CAMP ER TILBAGE!
08. januar 2018

I 2015 blev den første UNF Computer Science Camp afholdt, og savnet til datalogien er sidenhen blevet så stort, at vi nu gentager successen og afholder Computer Science Camp 2018!

Det bliver en uge fyldt med datalogi samt andet sjov og ballade, og det bliver bestemt ikke kedeligt når 30 kompetente arrangører står klar til at tage imod 50 datalogiinteresserede deltagere fra hele landet.

Tilmeldingen er allerede åben, så det er bare om at hoppe ...

Læs mere

HYTTETUR FOR CREWET
19. november 2017

Solen skinner, luften er frisk, og en flok af smilende og forventningsfulde frivillige trasker afsted på gåtur, mens snakken lystigt går om programmering, lagkager, budgetter og processorer. Crewet til Computer Science Camp 2018 er taget afsted på hyttetur for at mødes for første gang, lære hinanden at kende og gå i gang med planlægningen af campen til sommer.

Crewet er inddelt i forskellige teams, som har forskellige ansvarsområder, og de kommer til at skulle arbejde ...

Læs mere