UNF Computer Science Camp 2023

HVER DAG BLIVER CAMPEN BEDRE OG BEDRE
06. marts 2023

For hver dag der går nærmer vi os campen mere og mere. Og som den kommer tættere på, så arbejder vi hårdere og hyggeligere så vi er helt sikre på at alle jer skønne deltagere får den bedste camp nogensinde!

De faglige knokler på at strukturere alt det fede i kan komme til at lære. De sociale på en masse hyggelig ting at lave så man ikke bliver træt af dag-lang undervisning, næ der skal være pauser i mellem. Og det er pauser til enhver smag om man bare har brug for at danse omkring hele DIKU 10 (læs: 2 i binær) gange eller om man lidt hellere bare vil nyde en pause i et dejligt hjørne før man skal tilbage og lære endnu mere datalogi. De praktisk har nok den vigtigste opgave de planlægger hvad og hvordan vi skal spise (og det er faktisk liiiidt vigtigt med mad). Vores kommunikationsteam (hej det er f.eks. mig) ville også mene de er ret vigtige, vi sørger for at DU ved at der er en vidunderlig camp der bare venter på at DU tilmelder dig!

Så hvad venter du på? tilmeld dig i dag før det er for sent

Læs mere

SÅ ER TILMELDINGEN TIL CSC 23 ÅBEN!
27. december 2022

Så er tiden kommet! Tilmeldingen til Computer Science Camp 2023 er åben!

Går du og mangler en oplevelse til din sommerferie? Du kunne jo tage på en camp, hvor du lærer computer science (dansk: datalogi) fra nogle passionerede universitetsstuderende! Alt sammen med andre ligesindede unge, som alle synes at der er fedt at lære datalogiske koncepter og hinanden bedre at kende.

I år er det særligt vigtigt at tilmelde dig hurtigt, for vi har nemlig …

Læs mere

DER ER COMPUTER SCIENCE CAMP IGEN I SOMMEREN 2023!
04. december 2022

Vi melder med glæde, at Computer Science Camp bliver afholdt igen i sommeren 2023!

Vi giver dig muligheden for en fantastisk uge med computer science på Datalogisk Institut Københavns Universitet (DIKU) i sommerferien 2023! Campen byder på undervisning i flere datalogiske emner, som er udvalgt og undervist af universitetsstuderende. Derudover sørger vi for mange sociale tiltag og begivenheder gennem campen, så jer deltagere bliver rystet godt sammen!

Hvis du vil høre mere, så læs videre …

Læs mere

MULIGHED FOR EFTERTILMELDING!
01. juni 2022

Tilmeldingsfristen for Computer Science Camp er i dag - d. 1. juni - men der holdes åbent for eftertilmelding helt indtil d. 25. juni. Eftertilmelding er for at dække eventuelle ledige pladser, eller for at komme på venteliste. Tilmeld dig og del det med dine venner hurtigst muligt - vi glæder os til at se jer!

Læs mere

VELKOMMEN KOMMENDE DELTAGER!
18. november 2021

Computer Science Camp bliver afholdt igen i sommeren 2022! Arrangørerne glæder sig allerede helt vildt til at give jer den bedste camp med masser af sej datalogi. Vi er så småt ved at starte på forbedredelserne og rundt om på hjemmesiden kan du læse mere om de ting vi allerede har fået på plads (bl.a. det spændende faglige program!). Vi kommer løbende til at give updates og sneak peaks på Facebook, så følg os gerne …

Læs mere