UNF Computer Science Camp 2021

Om Computer Science Camp 2021

Velkommen til UNF Computer Science Camp 2021 på Københavns Universitet – en sommeruge for unge fyldt med hygge, faglighed og fællesskab!

Som deltager kommer du til at modtage undervisning på dit eget niveau i nogle af de mest spændende og centrale elementer inden for datalogien – introduktion til programmering, distribuerede algoritmer, formelle sprog og logikprogrammering samt selvfølgelig en masse praktisk programmering - læs mere under ‘Fagligt’! Du får selv fingrene ned i stoffet med en lang række øvelser og projekter, du kan vælge imellem. Vores knivskarpe og topmotiverede faglige, som alle beskæftiger sig med datalogi på danske universiteter, sørger for at målrette undervisningen til alle, hvad enten du aldrig har kodet en linje før (det er der masser af deltagere, der ikke har!) eller har programmeret i årevis og regner med at fortsætte med datalogi på universitetet.

Vi skal ikke kun sidde ved computeren og kode hele dagen - vi har et helt team af frivillige, som har arbejdet i månedsvis på at sammensætte et fantastisk socialt program, som du kan læse mere om i menuen ‘Socialt’! UNF har en lang række traditioner, som vi ikke skal afsløre her, men statistikken viser, at omkring 20% af deltagerne på vores ScienceCamps bliver frivillige efterfølgende, så noget må vi da kunne!

Klik ind på menupunkterne til højre (ovenfor på mobil) for at lære mere, og kontakt os meget gerne på info@csc.unf.dk, hvis du har spørgsmål!

Denne side er sidst opdateret d. 6. marts 2021 af FRAN