UNF Computer Science Camp 2019

DET SKAL KODES VÆK!

Om Computer Science Camp 2019

DET SKAL KODES VÆK!

På campen kommer du til at få undervisning i programmering på dit eget niveau - om du så er nybegynder eller erfaren. Vi fokuserer på sproget Python, som du hovedsagligt vil lege med i grupper. Der er også indlagt valgfag, hvor du kan stifte bekendtskab med enten Haskell eller kryptologi. For at høre mere om det faglige program kan du klikke på Faglige emner i menuen til højre.

Når du endelig har fjernet de 5 bugs i din kode, og dine rettelser giver 100 nye, så har du måske brug for en lille pause. Det har vi selvfølgelig forudset, og vi har da også et helt team til at sørge for, at dine pauser ikke bliver kedelige!

Det sociale team forbereder lege flere gange i løbet af en dag samt nogle større aktiviteter om aftenen. Vi vil udfordre jer i alt fra porreklask og ninjaleg til UNF-danse og ultimate, når luften bliver for tung i øvelseslokalerne. Programmet vil de fleste aftener være stille og roligt. Vi vil byde på brætspil, og sommetider vil der være vilde og mystiske udfordringer - der måske, måske ikke ender ud i at tre arrangører spiser lagkage med hytteost og markrel. Hvis du synes denne forklaring lød kryptisk, så kan du læse mere om det sociale program i menuen til højre under Socialt.

Deltagere diskuterer en opgave ved forelæsning på Computer Science Camp 2015 (Foto: UNF)

Sociale lege på Computer Science Camp 2015 (Foto: UNF)

Øvelser i programmering på Computer Science Camp 2015 (Foto: UNF)

Denne side er sidst opdateret d. 17. januar 2019 af LAB