Om Computer Science Camp 2023

Computer Science Camp (CSC) er en camp for dig, som gerne vil lære mere om computere og møde andre unge, der også synes, at computer science (dansk: datalogi) er super spændende! Om du i forvejen nørkler med dine egne programmer eller bare gerne vil undersøge, om datalogi er noget for dig, så er du meget velkommen som deltager på CSC. Det vigtigste er, at du har lyst til at lære noget nyt og er klar på at hygge dig med nogle nye mennesker.

Introduktion til datalogiens verden

Tavleundervisning på CSC 2021 (Foto: UNF)

En helt essentiel del af CSC er det faglige program, som bliver planlagt i året op til campen af vores dygtige faglige team. De faglige er studerende på IT-uddannelser rundt om på landets universiteter, og de glæder sig utroligt meget til at guide dig gennem datalogiens verden! Os arrangører på CSC mener, at computere ikke kun er et meget nyttigt værktøj, men også et super spændende videnskabeligt felt, der opfordrer til stor kreativitet. Som deltager vil du blive præsenteret for problemer, som du skal løse med en kombination af algoritmer, matematik og programmering. Bare rolig: Du behøver ikke at vide noget om programmering eller andet datalogi på forhånd - det skal vi nok lære dig. Når det så er sagt; hvis du allerede kan programmere, så vil der også være udfordringer til dig. Læs mere om det faglige program her.

Meget mere end bare datalogi!

Vi skal ikke kun sidde ved computeren og kode hele dagen - vi har også et team af frivillige, som sammensætter et fantastisk socialt program. Hele campen består således af et godt mix af faglige og sociale aktiviteter, og vi har selvfølgelig også lagt god tid ind til pauser undervejs. Campen har ca. 30-40 deltagere, der kommer fra hele landet, og vores mål er at få rystet jer godt sammen. Vi går meget op i det sociale på campen, der er med til at danne utallige nye venskaber! CSC er en hyldest til glæden og fællesskabet i datalogi, og vi håber, at vi ikke kun får lov at give jer viden, men også en fantastisk, sjov oplevelse! Du kan læse mere om det sociale her.

Deltagere og arrangører på CSC 2019 (Foto: UNF)

Vinderkostumet til afslutningsfest på CSC 2022 (Foto: UNF)

´Hyggelig vandkamp på CSC 2021 (Foto: UNF)

En dag på CSC

Her kan du se et eksempel på et dagsprogram på CSC:

07:00 - 09:15: Vækning, morgenmad og bad

09:15 - 10:45: Faglig - Programmering (forelæsning)

10:45 - 11:15: Pause / Valgfri social aktivitet

11:15 - 13:00: Faglig - Raytracing (forelæsning)

13:00 - 13:30: Frokost

13:30 - 14:00: Pause / Valgfri social aktivitet

14:00 - 16:30: Faglig - Programmering (øvelser)

16:30 - 19:00: Selvstyring / Pause / Mulighed for løbetur

19:00 - 20:00: Aftensmad

20:00 - 23:00: Hygge (brætspil mm.)

En smagsprøve på universitetslivet

CSC er ikke kun en mulighed for at lære noget om datalogi og få nye venner. Det er også et unikt indblik i, hvordan der bliver undervist i datalogi på universitetet og universitetslivet generelt. Campen bliver afholdt på Datalogisk Institut på Københavns Universitet (DIKU), hvor du vil opleve og bruge campus' faciliteter. Undervisningen er også i høj grad inspireret af, hvad nye datalogistuderende vil blive undervist i. Mange arrangører på campen er også studerende på forskellige IT-uddannelser rundt om i landet, og de vil hellere end gerne svare på spørgsmål om deres uddannelse! Du kan læse om arrangørerne her, hvis du vil se, hvilke universiteter er repræsenteret.

Klik ind på menupunkterne til højre (ovenfor på mobil) for at lære mere, og kontakt os meget gerne på info@csc.unf.dk, hvis du har spørgsmål. Tak for din interesse for campen - vi håber, at vi ser dig til sommer!

Denne side er sidst opdateret d. 4. marts 2024 af MWK

Mød vores arrangører!

Crewet består udelukkende af frivillige, som arbejder på at lave den bedst mulige Computer Science Camp 2023! Lær arrangørerne bedre at kende her.

Vi ses på Computer Science Camp 2023!