UNF Computer Science Camp 2022

Om Computer Science Camp 2022

Computer Science Camp (CSC) er en camp for dig som gerne vil lære mere om computere og møde andre unge som også synes at computer science (dansk: datalogi) er super spændende! Om du i forvejen nørkler med dine egne programmer eller bare gerne vil undersøge, om computer science er noget for dig, så er du meget velkommen som deltager på CSC. Det vigtigste er, at du har lyst til at lære noget nyt og er klar på at hygge dig med nogle nye mennesker.

Introduktion til datalogiens verden

Tavleundervisning på Computer Science Camp 2021 (Foto: UNF)

En helt essentiel del af campen er det faglige program, som bliver planlagt i året op til campen af vores dygtige faglige team. De faglige er studerende på IT-uddannelser rundt om på landets universiteter, og de glæder sig utroligt meget til at guide dig gennem datalogiens verden! Os arrangører på CSC mener, at computere ikke kun er et meget nyttigt værktøj, men også et super spændende videnskabeligt felt, der opfordrer til stor kreativitet. Som deltager vil du blive stillet problemer som du skal løse med en kombination af algoritmer, matematik og programmering. Bare rolig: Du behøver ikke at vide noget om programmering eller andet computer science på forhånd, det skal vi nok lære dig. Når det så er sagt, hvis du allerede kan programmere, så vil der også være udfordringer til dig. Læs mere om det faglige program her.

Meget mere end bare computer science!

Vi skal ikke kun sidde ved computeren og kode hele dagen - vi har et helt team af frivillige, som vil arbejde for at sammensætte et fantastisk socialt program. Vi går meget op i det sociale program, der er med til at danne utallige nye venskaber! CSC er en hyldest til glæden og fællesskabet i datalogi, og vi håber, at vi ikke kun får lov at give jer viden, men også en fantastisk, sjov oplevelse! Du kan læse meget mere om det sociale her.

Deltagere og arrangører på CSC 2019 (Foto: UNF)

Lær navne med din porre! Navnelege på CSC 2018 (Foto: UNF)

Farlig vandkamp på CSC 2021 (Foto: UNF)

En smagsprøve på universitetslivet

CSC er dog ikke kun en mulighed for at lære noget om computer science og få nye venner. Det er også et unikt indblik i universitetslivet og hvordan der bliver undervist i computer science på universitet. Campen bliver afholdt på Datalogisk Institut ved Københavns Universitet, hvor du vil opleve og bruge campus' faciliteter. Undervisningen er også i høj grad inspireret af, hvad nye datalogistuderende vil blive undervist i. Mange arrangører på campen er også studerende på forskellige IT-uddannelser rundt om i landet, og de vil hellere end gerne svare på spørgsmål om deres uddannelse! Du kan læse om arrangørerne her, hvis du vil se, hvilke universiteter er repræsenteret.

Klik ind på menupunkterne til højre (ovenfor på mobil) for at lære mere, og kontakt os meget gerne på info@csc.unf.dk, hvis du har spørgsmål. Tak for din interesse for campen - vi håber, at vi ser dig til sommer!

Denne side er sidst opdateret d. 10. maj 2022 af FRAN