Praktisk info

Hvem kan deltage?

Campen er åben for alle, der er i gang med, skal til at starte på eller lige har afsluttet en ungdomsuddannelse - gymnasiale uddannelser (stx, htx, hhx, hf, IB o.l.) såvel som erhvervsuddannelser (EUD, EUX osv.). Det vigtigste er ikke din alder eller dit niveau, men at du har lyst til at engagere dig og lære mere på campen! Du er meget velkommen til at skrive til info@csc.unf.dk, hvis du er usikker på, om du kvalificerer dig.

Tid og sted

Computer Science Camp 2023 bliver afholdt fra onsdag d. 26. juli til torsdag d. 3. august på Datalogisk Institut ved Københavns Universitet.

Deltagergebyr

Det koster 500 kr. at deltage på campen. Dette er inklusiv kost, logi, undervisningsmaterialer, personligt medlemsskab i UNF og andre gode ting og sager, som du får på campen. Medlemskabet i UNF betyder, at du det følgende år kan komme gratis ind til alle UNF-arrangementer over hele landet.

Transport

UNF dækker alle dine transportudgifter forudsat, at du rejser fra et sted i Danmark og anvender den billigste transportmetode, hvilket i praksis vil sige tog eller bus. Du vil få mere at vide om dette, hvis du bliver optaget på campen.

Kost og logi

UNF sørger for kost og logi under campen. Man skal selv sørge for at have liggeunderlag/madras og sovepose/dyne og pude med. Der vil være tre måltider om dagen med snacks indimellem, hvor der selvfølgelig vil blive taget højde for deltagernes eventuelle madforbehold.

Tilmelding

Tilmeldingen er åben og indeholder nogle spørgsmål om dine forventninger til campen og nogle få faglige opgaver.

Trygge rammer

På campen gør vi, hvad vi kan for, at der er plads til alle. Til at hjælpe med dette har vi to tillidspersoner, en mandlig og en kvindelig, som har tillidspligt. De er der for, at du kan tale med dem, hvis der er noget, som går dig på under campen. Det kan være alt mellem himmel og jord. Derudover ønsker vi at gøre opmærksom på muligheden for at trække sig under campen og sætte sig for sig selv, hvis man lige har brug for tid og rum til sig selv. Det har vi al respekt for.

Denne side er sidst opdateret d. 7. april 2023 af FRAN

Medlem af UNF

Når du tager på ScienceCamp, får du også et medlemskab i UNF. Det betyder, at du får adgang til alle de spændende foredrag, studieture og workshops i din lokalforening - et helt år frem. Læs mere om de forskellige lokalforeninger og deres aktiviteter her.

Nogen spørgsmål?

Hvis du har nogen spørgsmål til campen, svarer vi hellere end gerne på dem! Du kan finde vores kontaktoplysninger her.