UNF Computer Science Camp 2019

DET SKAL KODES VÆK!

Praktisk info

Hvem kan deltage?

Alle der skal til at starte, er i gang med eller lige har afsluttet en gymnasial uddannelse (stx, htx eller hf) kan deltage.

Tid og sted

Computer Science Camp 2019 bliver afholdt fra lørdag 13. juli til lørdag d. 20. juli på Institut for Datalogi på Aarhus Universitet.

Deltagergebyr

Det koster 500 kr at deltage i campen. Dette er inklusiv kost, logi, undervisningsmaterialer, personligt medlemsskab til UNF og andre gode ting og sager, som du får på campen. Medlemskabet i UNF betyder, at du det følgende år kan komme gratis ind til alle UNF-arrangementer over hele landet.

Transport

UNF dækker alle dine transportudgifter, forudsat at du rejser fra et sted i Danmark og anvender den billigste transportmetode, hvilket i praksis vil sige tog eller bus.

Kost og logi

UNF sørger selvfølgelig for kost og logi under campen. Man skal selv sørge for at have liggeunderlag/madras og sovepose/dyne og pude med. Der vil være tre måltider om dagen med snacks indimellem, hvor der selvfølgelig vil blive taget højde for deltagernes eventuelle madforbehold.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig her. Tilmeldingen lukker den 01. maj 2019 kl. 12.00, og herefter modtager du en mail med svar på, om du er blevet optaget. Såfremt du er optaget, indeholder mailen også yderligere praktiske og indholdsmæssige informationer om campen.

Denne side er sidst opdateret d. 26. juni 2019 af SSM

Medlem af UNF

Når du tager på ScienceCamp, får du også et medlemskab i UNF. Det betyder, at du får adgang til alle de spændende foredrag, studieture og workshops i din lokalforening - hele året rundt.

Medlemskabet gælder i den måned du er på ScienceCamp og 11 måneder frem. Læs mere om de forskellige lokalforeninger og deres aktiviteter her.

Nogen spørgsmål?

Hvis du har nogen spørgsmål til campen, svarer vi hellere end gerne på dem! Du kan finde vores kontaktoplysninger her.