UNF Computer Science Camp 2021

Arbejdsweekend i april

- af Trine Bertram Rasmussen d. 29. april 2018

En summen af fingre over computertaster, knasende chokoladekiks, planlægning i detaljer. Denne gang er crewet mødt til arbejdsweekend for at give den en skalle med forberedelserne til Computer Science Camp 18 og få det endelig program fastlagt.

Nikolaj Simling, som er med til at stå for undervisningen, er godt i gang:

"Det faglige team arbejder målrettet på at få undervisningen til at sidde lige i skabet. Vi udarbejder selv vores undervisningsmateriale, og de øvelser og opgaver, som I støder på under campen. I kan godt glæde jer!" siger han med et smil og fortsætter arbejdet."

På en arbejdsweekend, hvor de forskellige teams er samlet, er der udover intens finpusning god mulighed for at snakke sammen om koordination og struktur, for at få programmet til at gå op i en højere enhed. Her er der især et samarbejde mellem det sociale team og det faglige team, som har ansvaret for de fleste aktiviteter.

"Det endelige skema er mere eller mindre blevet lagt på plads gennem fælles indsats fra socialt- og fagligt team samt koordinatorerne. Formålet med det sociale program er naturligvis at opbryde det faglige indhold på campen med nogle letfordøjelige og sjove aktiviteter, der vil skabe lidt variation i dagens forløb" siger Emil Ingversen, social ansvarlig.

Effektivt og godt arbejde af kvalitet kræver også en god mængde motivation. Her kan en arbejdsweekend især være gavnligt, da man kan blive inspireret af hinanden og man mindes om, hvad det hele skal ende ud i.

"Det gode ved sådan en arbejdsweekend er, at man får fornyet energi til arbejdet. Man møder de folk som også arbejder på projektet, og bare ved at se hvordan de alle sammen gør sig umage, har jeg i hvert fald selv fået endnu mere gejst i forhold til at lave en fed camp. Det ser ud til at blive en camp jeg selv i høj grad ville nyde at være deltager på, hvis jeg kunne." udtaler Steffen Strunge Mathiesen, koordinator for Computer Science Camp.

Og det ser såmænd ud til at virke! I hvert fald hvis man spørger Emil Ingversen:

"Selvom der stadig er meget, der skal gøres, er der efterhånden begyndt at komme overblik over de endelige forberedelser til campen. Socialt team har tænkt sig at knokle, til det sidste er på plads."

Slutteligt er der vidst kun én ting tilbage at sige: TILMELD DIG COMPUTER SCIENCE CAMP 18! Det bliver en super uge!