UNF Computer Science Camp 2021

Hyttetur for crewet

- af Trine Bertram Rasmussen d. 19. november 2017

Solen skinner, luften er frisk, og en flok af smilende og forventningsfulde frivillige trasker afsted på gåtur, mens snakken lystigt går om programmering, lagkager, budgetter og processorer. Crewet til Computer Science Camp 2018 er taget afsted på hyttetur for at mødes for første gang, lære hinanden at kende og gå i gang med planlægningen af campen til sommer.

Crewet er inddelt i forskellige teams, som har forskellige ansvarsområder, og de kommer til at skulle arbejde tæt sammen de kommende måneder. "Når vi har det godt med hinanden samarbejder vi også bedre, vi bliver motiverede, og den gode stemning vil smitte af på camp-deltagerne til sommer", udtaler Steffen Strunge Mathiesen, koordinator på Computer Science Camp. "Derfor er det vigtigt, at hytteturen ikke kun handler om at arbejde, men også om at hygge sig sammen og skabe et godt grundlag for samarbejde."

Emil Ingversen er social ansvarlig, og det er første gang, at han er med til at arrangere camp: "Mange på her på crewet har været arrangører på camps, jeg selv har deltaget på. Det er fedt at lære dem at kende her på hytteturen og føle, at jeg nu selv er en del af et crew." Selvom det sociale fylder en del, har hytteturen også betydning for arbejdet frem mod campen: "Når vi mødes for at planlægge sociale aktiviteter er det ofte over skype. Det er fedt at kunne mødes fysisk her på hytteturen og gå i dybden med programmet.".

Så hvis du overvejer at blive camp-deltager på Computer Science Camp 2018, så kan vi forsikre dig om, at vi på crewet i hvert fald vil gøre alt for at videregive vores engagement og imødekommenhed, for at skabe den fedeste camp fuld af oplevelser og nye bekendskaber.