UNF Computer Science Camp 2019

DET SKAL KODES VÆK!

Hvad er en UNF Science Camp?

- EN HELT UFORGLEMMELIG OPLEVELSE!

Ungdommens Naturvidenskabelige Forening har primært tre camp koncepter: Der er de projektorienterede camps såsom Game Development Camp, de teoriorienterede camps såsom Fysik & Matematik Camp, og så er der de laboratorieorienterede camps. Computer Science Camp tilhører de teoriorienterede camps, så du kan forvente at lære en masse datalogiteori ved undervisningen og de tilhørende øvelsesopgaver.

I UNF bestræber vi os på at støtte undervisningen med et gennemarbejdet socialt program og hyggelige omgivelser. Det giver et godt socialt miljø, der er med til at vores deltagere kommer tilbage år efter år. UNF ScienceCamps har også en del år og erfaring på bagen, da der har været ScienceCamps siden 2002, og dine undervisere har garanteret selv været på en eller flere af dem.

Campen skal ikke ses som et talentarrangement, men snarere som en mulighed for at fordybe sig i sit yndlingsfag på en anden måde end skolen tilbyder - og som en mulighed for at møde ligesindede mennesker, der deler din passion, og hjælpe med at afklare et eventuelt uddannelsesvalg i fremtiden.

UNF bygger udelukkende på frivilligt arbejde, og via velgørende bevillinger koster deltagelse kun 500 kr. for hele ugen, incl. et års medlemsskab i din tilhørende lokalforening derefter. Vores sponsorer skal have stor tak; uden dem ville det hele ikke være muligt. Du kan se campens sponsorer her.

Denne side er sidst opdateret d. 1. februar 2019 af NSK

Fra Computer Science Camp 2015 (Foto: UNF)

UNF ScienceCamp

Er du nysgerrig på naturvidenskab? Og vil du gerne bruge noget tid sammen med andre unge, som er lige så nysgerrige som dig? ScienceCamp er for dig, som gerne vil vide mere, lære mere og se mere til naturvidenskaben, end du ellers gør i hverdagen. Du får mulighed for både fordybelse med hjælp fra universitetsstuderende fra dit yndlingsfag og at møde andre unge, der brænder for det samme som dig. Læs mere om UNF ScienceCamps her.